This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

SOFTVER: Nova verzija Irfan View-a

Legendarni alat sa ex yu prostora za pregled, organizaciju i manipulisanje slikama aktualizovan je na verziju 4.20. I, i dalje je potpuno je besplatan

Irfan View u ovoj verziji podržava Unicode, i sa sobom donosi nove Zoom opcije kao i poboljšanja pojedinih detalja. Najnovija verzija Irfan View-a je u potpunosti besplatna, zauzima svega nekih 1,3 MB prostora na disku, i moguće je prosiriti dodatnim Pluginovima.
Podsecam, IrfanView je brz, jednostavan za upotrebu, a podrzava veci broj grafickih formata ukljucujuci BMP, DIB, JPEG, GIF, animirani GIF, PNG, PCX, visestranicni TIFF, TGA. Pored ovog program ima i TWAIN podrsku i jos mnogo toga.
Podrska za Apple QuickTime omogucava IrfanView programu da cita sledece formate: MOV, QTIF, Mac PICT, FLI/FLC.
Sta reci osim - skidajte (pogledajte samo devojku na slicici)!
Download

Autor markos99, 23 Jul 2008 22:25 | DOWNLOAD | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

PROGRAM DANA: Potpuni nadzor nad elektronskom postom


Uzivajte u elektronskoj posti sa malim, besplatnim softverom...

Verovatno i sami koristite vise email naloga na Gmailu, Hotmailu, Yahoo-u. Proveravanje da li je elektronska posta pristigla pocinje da oduzima puno vremena. Evo programa koji ce vam olaksati zivot – POP Peeper.
Smesta se u System try i nadzire pristizanje poruka. Podrzava mnostvo razlicitih servera i protokola. Kada su nalozi konfigurisani, pristigle poruke sa svih naloga se mogu videti u prozoru za poruke. Softver je velik samo jedan megabajt i potpuno besplatan.

Preuzmite

Autor markos99, 25 Maj 2008 23:35 | DOWNLOAD | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

Sve najbolje Firefox ekstenzije na jednom mestu!

Ovo zaista nije mala stvar. Poklanjam vam pakovanje sa 58 najboljih dodataka za Internet preglednik Firefox, koji ce njegovu funkcionalnost povecati do najvisih granica i u potpunosti je prilagoditi vasim potrebama. Ukljucena je i Vista-Black theme - Rapidhare link.Kompletan fajl sa paketom ekstenzija velik je nesto ispod 7 megabajta.

 I kad vec poklanjamo...  

Za verne posetioce, ENTER pruza mogucnost "skidanja" aktuelnog broja magazina Penthouse (PDF, 30 megabajta). Kako se ovaj blog zalaze sa potpunu ravnopravnost polova, posle puno premisljanja za dame smo "rezervisali" zenski "vruci" magazin Playgirl (20,3 megabajta, takodje u PDF-u).

Za tehnicki osvescenje, vec stize junski broj sjajnog casopisa PC World (PDF, 144 stranice, 13 megabajta). Tu je i Electronic Gaming, igracki magazin, takodje junski broj koji ce se tek pojaviti na kioscima, a ovde ga mozete preuzeti u PDF-u (20,8 megabajta). 

I ubuduce, ocekuju vas elektronska izdanja popularnih casopisa, a mozda bude ispunjena i po neka vasa zelja.
Dakle, "skidajte" i citajte, ili barem gledajte!

Autor markos99, 18 Maj 2008 20:21 | DOWNLOAD | Dodaj komentar (1) | Permalink | Trekbekovi (0)

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS