This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

Ljubavni horoskop za septembar - rujan 2008.

I ovog meseca, Enter vam poklanja  ljubavni horoskop! Profesionalni astrolog Valentina Nina Ignjatovic tumaci za vas poruke zvezda za septembar-rujan 2008. Na kraju posta su mejl i telefon naseg astrologa sa kojim mozete ostvariti i neposredan kontakt, a siru verziju horoskopa (biznis, zdravlje, porodica) pronaci cete na ovoj adresi: Veliki mesecni horoskop za septembar-rujan.

OVAN
Planetarna kombinacija nad Vašim ljubavnim životom je takva da inicijativa, skupa sa “koncima zbivanja” su u rukama partnera (ili druge strane). Septembar je najrizičniji mesec (tokom 2008.) za stabilnost ili opstanak brakova i ljubavnih veza mnogih Ovnova. Vi ste sada u situaciji da sledite partnera, što Vam pada nekako neudobno i “obrnuto”. Samo jednom u dve godine, redovno i periodično, osećate se tako neprijatno ranjivo(?!), poprilično “ogoljeno” i bespomoćno (!)...posebno u ljubavnoj oblasti. Nije rešenje preterano i agresivno dramatizovati Vašu emocionalnu fazu koja je sada sasvim prirodna, ali i prolazna.  Potrudite se da se aktivno prilagodite partneru tokom septembra, ili odnos dolazi u veliku krizu... uz opasnost od raskida.

BIK
Mnogi Bikovi več prijavljuju kvalitetna poboljšanja u svom ljubavnom životu (u skladu sa našim jul-avgust najavama), što će se nastaviti i pojačati tokom septembra. Ali, ne smete zaboraviti da se ovaj ljubavni rast odvija na spor, postupan i stabilan način. Ne dozvolite da vaše prejake želje predimenzioniraju očekivanja, i emocionalni pritisak prema partneru...i time napravite “gušeće” probleme tamo gde nema osnova za njih. Dozvolite odnosu i bliskosti da se razvija svojom prirodnom dinamikom. Samo tako nećete uplašiti-odbiti partnera svojom prezahtevnošću. Takodje proces revitalizacije bliskosti i strasti u dugogodišnjim vezama, brakovima se nastavlja. Čuvajte se flertujućih ponuda koje stižu preko posla, ako želite da sačuvate stabilnost postojećeg odnosa... Kod usamljenih Bikova nove ljubavne mogućnosti preko posla, poslovnih saradnika, kolega ili osoba koje su povezane sa održavanjem vašeg zdravlja.

BLIZANCI
Konačno je pristigao najbolji mesec (sa najjačim ljubavnim potencijalom za Vas) tokom 2008. Ljubavna planetarna kombinacija nad Vama je takva da će Vas oraspoložiti, osvežiti i ispuniti zadovoljstvom. Posle dosta vremena stvari u ljubavi će teći baš u skladu sa Vašim potrebama, i uz minimum prepreka-poteškoća. Ljubavni partner je raspoložen da Vam pruži podršku na svim potrebnim nivoima, što će Vas revitalizovati, uz vraćanje Vašeg prepoznatljivog šarma, duhovitosti, iskričavosti. Problem može nastati zbog pojavljivanja više približno privlačnih mogućnosti, a Vi ne možete ili uopšte ne želite da se odlučite... Negovanje paralelnih ljubavnih tokova može biti uspešno tokom i do 24.septembra, ali već tokom naredna dva meseca Vam može neopisivo zakomplikovati život. Nije baš preporučljiva ljubavna pohlepa u ovako generalno nezgodnoj godini za Vas?!

RAK
Porodičnim Rakovima mogući problemi u porodici, sa bračnim partnerom zbog otvorenog-napadnog uplitanja od strane neke treće zainteresovane osobe, ili stare ljubavi. Koliko god da prija Vašoj sujeti, ovo interesovanje sa strane ili iz prošlosti, nije baš uputno imati mlaki odbrambeni stav ili ga dodatno podgrevati  ako želite očuvanje postoječe veze, braka, porodice...Naime, reč je o osobi koja gazi preko bilo čega na putu do ispunjenja ličnog cilja, uz nametanje sopstvenih pravila igre... Prejaka ili preopasna doza za većinu porodičnih Rakova. Slični tokovi su mogući u dužim ljubavnim vezama...i zato budite oprezniji tokom septembra. Usamljeni Rakovi najbolje će se osećati okruženi prijateljima i rođacima, ali van doma, u iščekivanju ljubavno daleko boljeg Oktobra-Listopada.

LAV
Postepeno poboljšanje u Vašem ljubavnom životu je evidentno i odvija se svojom prirodnom dinamikom. Trebalo bi da, ipak, budete zadovoljni pozitivnim uspinjućim tokom, računajući na velike, duboke i teške emocionalne poremećaje kroz koje ste prošli tokom leta. Komunikacija između Vas i partnera je daleko bolja, toplija, bliskija...ali, izgubljeno poverenje ( u Vas) ne možete ni brzo ni lako povratiti. Svaki pokušaj da ponovo budete jako sebični završiće se distanciranjem partnera iz samozaštitnih razloga. Ovo je uporni rad emocionalnog tipa na duge staze, i uz obilje strpljenja. Drugi kod kojih je (tokom kriznih letnjih meseci) došlo do prekida brakova i veza su tek sada spremni da potraže pomoć, odgovore, korisna uputstva. Slobodni Lavovi biće obasuti brojnim pozivima za susrete, sudare i izlaske gde će im biti vrlo zabavno. Odličan mesec za flertove, ali manje dobar za početak kvalitetnijih veza.

DEVICA
Nastavlja se izuzetan ljubavni period za najveći broj pripadnika vašeg znaka. Posle 7.septembra otvoreno i jasno ćete čuti ono što duboko u sebi naslućujete već izvesno vreme. Druga strana će otvoriti “sve karte” i time Vas staviti u stanje zatečenosti, jer Vi ipak malo više volite izvesno samozaštitno filovano distanciranje. Nije uvek lako i jednostavno nositi se sa povećanom količinom kvalitetnog i dobrog koji vam uplovljavaju u život. Tako uznemireni, takođe otvoreno, zatražite izvesno vreme za emocionalno sređivanje, što će Vam pomoći da emocije svedete na podnošljiviji neuznemiravajući nivo. Ako ne obezbedite prostor i vreme za emocionalnu stabilizaciju, moguća je kriza ili prekid odnosa (kroz vaše bekstvo ili povlačenje iz odnosa) posle 24.septembra. Usanljenima izuzetne šanse za početak nove ljubavi do 23.septembra.

VAGA
Došli ste još krajem prošlog meseca, tamo gde volite da budete: u centar ljubavne pažnje Vašeg okruženja. Svojom osveženom pojavom i novim sjajem nove doze šarmantnog samopouzdanja privlačite otvorenu pažnju na svakom koraku. Porodične Vage se mogu suočiti sa izrazitom ljubomorom bračnog partnera zbog zainteresovanih ljubavnih kandidata sa strane, odnosno potencijalne konkurencije. Vage u podužim vezama biće u ozbiljnom iskušenju da promene partnera. Slobodne Vage imaju i najbrojniju i najkvalitetniju ljubavnu ponudu tokom septembra, koju mogu dobiti tokom 2008. Kada je reč o ljubavnim mogućnostima (svih Vaga) Vi ste najveći Zodijački srećnici u ovom periodu. Naravno da je sada na Vama izbor ali, ne vagajte predugo, jer ponuda postepeno jenjava u narednom mesecu.

ŠKORPIJA
Emocionalno ste se povukli i uvukli u sebe ne dozvoljavajući spoljašnji pristup. Želite da razrešite sa sobom sve emocionalne odnose koji Vas, na neki način muče, i oslobodite se emocionalnog pritiska nagomilanog nezadovoljstva. Ovo čišćenje emocionalnog smeća je neophodno obaviti, da bi ste rasterećeni, pročišćeni i raspoloženiji ušli u novi dvogodišnji ciklus koji uskoro sledi. Stabilni odnosi, gde postoji prećutno razumevanje realnih tokova, podneće septembar bez krize. Ako imate partnera, daleko površnijeg od Vas, kome sve treba objašnjavati, svedočiti neće vam biti nimalo lako. Velika verovatnoća da ga privremeneo ili trajno distancirate-odbacite zbog  ometanja vašeg bitnog unutrašnjeg procesa, i vrlo prirodnog.  Moguć je i povratak staroj ljubavi kod nekih od Vas, ali na vrlo diskretan način, za sada...

STRELAC
Do 23.septembra izuzetno povoljan period za Vaš ljubavni život. Bračni partner je vrlo pozitivno raspoložen, komunikacija među Vama natprosečno bliska, prijateljska, konstruktivna. Kombinacija međusobnog zavođenja, šarmiranja i prijateteljske pomoći i podrške. Sve na jednom mestu, u fazama koje se lepo i zanimljivo prepliču i smenjuju...do 23. septembra. Ali, tokom poslednje nedelje septembra sve spontano opada, što je sasvim prirodno u ovom periodu. Zbog dejstva nepovoljnih okolnosti navlači se privremeni otežavajući oblak na Vaš ljubavni život, i treba ga prihvatiti bez međusobnih optuživanja sa partnerom.
 
JARAC
Jak talas poslovnih obaveza, prilika i novih mogućnosti toliko Vas može okupirati da opasno zapostavite svoj ljubavni život...Sem u slučaju da je Vaša ljubav povezana sa Vašim poslom. Međutim, posle 23.septembra bićete prinuđeni da donesete odluku o ranije započetoj ljubavnoj vezi u kojoj ste bili iz polovičnih razloga. Porodični Jarčevi se mogu predati poslu do razmera zapostavljanja partnera i porodice. Nije preporučljivo previše im dosađivati dok ne okončaju tekući opsesivni poslovni talas, jer možete isprovocirati njihovu žestoku odbrambenu reakciju. U narednom mesecu biće spremniji i raspoloženiji za ljubavne aktivnosti.

VODOLIJA
Za većinu Vodolija septembar je jedan od najboljih meseci za ljubav tokom 2008. Neki će doživeti izuzetnu ljubav povezanu sa putovanjem u inostranstvo, turističkog ili poslovnog tipa. Drugi će krenuti u dovršetak trivijalnih i dosadnih pravno-administrativnih pitanja i sresti svoju ljubav. Treći će nevoljno otići na neko predavanje i tamo... Četvrti mogu imati izuzetne kontakte putem internet komunikacije... Svakako kod Vas vrlo živo, neobično, ekscentrično. teško opisivo...Ali, zašto bi ste bilo kome i bilo šta opisivali, uživajte u tim posebnim prilikama koje Vam se relativno retko pružaju (retko su baš toliko po meri Vašeg ukusa).

RIBE
Konačno možete malo odahnuti kada je reč o ljubavnim problemima koji su obeležili prethodne mesece. Konačno partner počinje da Vas vidi u boljem svetlu, što komunikaciju ćini opuštenijom, konstruktivnijom, bliskijom...Ako je vaša veza preživela krizu toplina se počinje vraćati u nju, odnosno regeneracija se nastavlja i produbljuje. Do 23. septembra možete potpuno otvoreno razgovarati o prethodnim nerazumevanjima, i mnogo toga ćete popraviti. Nemojte biti začuđeni pogoršanjem komunikacije i razumevanja tokom poslednje nedelje septembra. Ovaj prirodni zastoj biće prevaziđen u narednom mesecu, a do tada budite strpljivi. Nove ljubavi se mogu aktivirati tokom prvih dvadesetak dana septembra, a najkvalitetnije mogu biti one započete oko 8.septembra.

Pogledajte i: Veliki mesecni horoskop za septembar - rujan 2008.

Do narednog Horoskopa pozdravlja Vas vaš astrolog Valentina Nina Ignjatović
valent8@beotel.net, 063 60 53 52

Autor markos99, 01 Septembar 2008 00:16 | Horoskop | Dodaj komentar (1) | Permalink | Trekbekovi (0)

Horoskop za ovu nedelju: 29. avgust - 4. septembar (rujan) 2008.

OVAN: Pred martovskim pripadnicima znaka mnogo poteškoća u međuljudskim odnosima koje doživljavate kao provokaciju, nepoštovanje vaše ličnosti i zalaganja… Ovo je nepovoljni period u kome Vas drugi vide u dosta nepovoljnom svetlu, odnosno sada vam se sabiraju i isporučuju računi za mnoge greške koje ste svesno - nesvesno napravili prema drugima u ranijem periodu. Izdržite talas nepovoljnosti sa manje svađalačkih strasti. Ostalim Ovnovima značajno povoljnije.

BIK: Novi snažni talas radnih ili nekih drugih neodloživih obaveza, koji su Vam nametnuli drugi, sasvim je prirodan u ovom periodu… I obeležiće narednih četrdesetak dana Vašeg života. Prihvatite u potpunosti činjenicu da lagodniji period ostaje iza Vas. Morate se prilagoditi novom, ubrzanijem i efikasnijem ritmu funkcionisanja. Vaše zdravlje, ili zdravlje nekog Vama bitnog, zahteva lečenje, promene u ishrani i načinu života.

 (Dalje)

Autor markos99, 29 Avgust 2008 23:24 | Horoskop | Dodaj komentar (3) | Permalink | Trekbekovi (0)

Horoskop i pomracenje Sunca

 

Prošetaćemo kroz Prirodni Zodijak i upozoriti Vas na najosetljivije oblasti vaših života koje dotiču pomračenja Sunca i Meseca tokom avgusta 2008.(inače poslednji “paket” pomračenja za 2008. godinu).

Za Enter pise: astrolog Valentina Nina Ignjatovic

Totalno pomracenje Sunca već 1.avgusta-prva avgustovska “zaseda” za opuštene ljubitelje leta. Avgust se i dalje ne šali: narednu “mračnu zasedu” priprema za 16. avgust u vidu delimičnog pomračenja Meseca. Kroz ovakve “mračne zasede” smo već prošli u februaru 2008. (mnogi će se već prisetiti kako su im bili teški februar i mart 2008.).Svako pomracenje Sunca ili Meseca je već vekovima  nedvosmisleni znak za nadolazeće velike svetske ili lične negativnije promene. Za ljubitelje “puta mudrosti” svako pomračenje, posebno totalno, (od devet mogućih tipova pomracenja) je nedvosmisleni znak za pojačani oprez, samokontrolu, izbegavanje rizičnih aktivnosti i bilo kakvih krajnosti. Pomračenje kao astronomski, astroloski i energetski fenomen spontano dotiče nas i naše živote, menjajući ih...na žalost, često baš u neželjenom pravcu, ako ne uspevamo da pratimo, usklađujemo ili kontrolišemo naše ključne lične energetske tokove i energetske tokove naših života. Prošetaćemo kroz Prirodni Zodijak i upozoriti Vas na najosetljivije oblasti vaših života koje dotiču pomračenja Sunca i Meseca tokom avgusta 2008.(inače poslednji “paket” pomračenja za 2008. godinu).

OVAN
Pomračenje Sunca se dešava u vašem polju ljubavi i pod patronatom Južnog Mesečevog Čvora. Ova (karmička!) kombinacija pokrenuće opadanje sreće u ljubavnoj oblasti za sve nepodnošljivo sebične, manipulativne i “prljave igrače” u ljubavi... i to će se osetiti u septembru i tokom jesenjih meseci. Ostali Ovnovi, koji su zdravo postavili svoj ljubavni život, su zaštićeni od ljubavnih gubitaka. Pomračenje Meseca, 16. avgusta, otvoriće šansu da izgubite bitnu prijateljsku podršku...kroz situaciju u kojoj potpuno zanemarujete potrebe druge strane.

BIK
Totalno pomračenje Sunca ponovo aktivira porodične ili poteškoće oko nekretnina. Iako ste već jako iscrpljeni od svih porodičnih poteškoća prethodnioh meseci, imajte na umu da da se problem mora rešavati na dubljem i temeljnijem nivou od onoga na kome se vi uzaludno nadate “da prođe još i sutra i biće bolje”. Problem će se ponavljati sve dok ne rešite njegov koren. Oko 16. očekujte problem na poslu zbog pokušaja krađe, opasne manipulacije, ili ćete toliko biti premoreni od porodičnih briga da možete napraviti značajne poslovne propuste.

 (Dalje)

Autor markos99, 03 Avgust 2008 14:11 | Horoskop | Dodaj komentar (2) | Permalink | Trekbekovi (0)

Horoskop za prvu polovinu avgusta

Kao i obicno, evo nedeljnog horoskopa koji je na ENTER-u tokom leta - dvonedeljni. Dakle, pred vama su poruke zvezda za prvu polovinu avgusta (1-14.). Autor horoskopa je Valentina Nina Ignjatovic, profesionalni astrolog.

Pogledajte i Veliki horoskop za avgust

OVAN: Vreme je da mudrije (samim tim i efikasnije) započnete novu poslovnu fazu...ili napravite pozitivan zaokret u dugoročno kvalitetnijem poslovnom pravcu. Ako se ne oslobodite tih pogrešnih stavova, nećete rešiti probleme koji vas  već poduži vremenski period muče i čine nezadovoljnima (po pitanju posla). Ne računajte da će  promene ići glatko. Svakako vam je potrebna stručna pomoć, radi odabira boljih rešenja. Precenjivanjem vaših realnih mogućnosti formirate temelj za buduće probleme, posle 3.avgusta. Mogući problemi sa nadređenima ili predstavnicima vlasti. (Dalje)

Autor markos99, 01 Avgust 2008 17:57 | Horoskop | Dodaj komentar (4) | Permalink | Trekbekovi (0)

HOROSKOP za ovu nedelju (18-31. jul-srpanj) 2008.

Umesto nedeljnog, tokom leta mozete citati dvonedeljni horoskop. Vreme je odmora i letovanja, pa je tome prilagodjen i ritam horoskopa, koji i dalje, osluskujuci poruke zvezda, sastavlja astrolog Valentina Nina Ignjatovic.

Kao i uvek, preporucujem i veliki mesecni horoskop koji, kao i dnevni, mozete pronaci na Trista cuda, odnosno na konkretnoj "astro" adresi Veliki horoskop.

OVAN: Promene u porodici, mestu kome živite su izvesne tokom narednih mesec dana. Obavezno računajte na pojačanu dozu porodičnih poslova, ili pojačane aktivnosti vezane za neophodne radove i popravke u vašem domu. Sve to uz dosta sporosti. Značajna ljubavna veza unosi krupne promene, doduše postupno, u vaš sistem vrednosti i način života. Okončavate bitne promene u poslu narednih desetak dana. Morate se odlučiti kuda dalje sa nekim ključnim poslovnim aktivnostima. Ako uspete da najbitnije stvari odradite do kraja meseca biće vrlo povoljno po vas u narednom periodu.

 (Dalje)

Autor markos99, 17 Jul 2008 16:07 | Horoskop | Dodaj komentar (4) | Permalink | Trekbekovi (0)

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL - SRPANJ 2008

 

 

Piše: astrolog Valentina Nina Ignjatović

OVAN: Do 13.jula ljubavni život stagnira pod pritiskom raznoraznih drugih obaveza. Posle 13.jula vraćate se u “ljubavnu formu” podstaknuti ispravnim pristupom druge strane. Bacite se i na reorganizaciju u domu, porodici jer se emocionalne ”popravke” više ne mogu odlagati. Prepreke koje sada imate imaju za cilj da vas uspore dovoljno da stvari sagledavate na ispravan  i realan način.

 (Dalje)

Autor markos99, 27 Jun 2008 19:09 | Horoskop | Dodaj komentar (6) | Permalink | Trekbekovi (0)

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Od 27. juna do 3. jula

 

 

Piše: astrolog Valentina Nina Ignjatović

OVAN - Upravo počinje da se formira vaš dvogodišnji poslovni zenit, a to znači mnogo obaveza. Poslovi obnovljeni ili započeti (novi) tokom narednih sedam nedelja (počevši od 1.jula) mogu biti od dugoročnog značaja. Koliko god bilo naporno, potrudite se da sve uskladite, jer se ovakve povoljnosti retko javljaju. Prilika da obnovite staru  ili zapostavljenu poslovnu saradnju (ili prijateljstvo) tokom prvih dvadesetak dana jula. Okolnosti vam pomažu u ostvarivanju planova.

 (Dalje)

Autor markos99, 25 Jun 2008 19:57 | Horoskop | Dodaj komentar (6) | Permalink | Trekbekovi (0)

NEDELJNI HOROSKOP: Od 12. do 19. juna 2008.

Nedeljni horoskop pise astrolog Valentina Nina Ignjatovic

OVAN; Problemi u saradnji sa okruženjem, najčće oko novca, zajedničkih obaveza ili međusobnih dugovalja potrajaće do 2.jula. Čći kontakti i međusobne posete sa prijateljima otvoriće vam nove mogućnosti do kraja godine. Ali se potrudite da to bude, ubuduće, na pravičnijim i realnijim osnovama, a ne na manipulativnim igrama kao do sada. Ovo je vreme kada maske padaju, i nikoga više ne zanimaju vaše igre ma koliko perfidne ili inteligentne bile.

BIK; Tokom naredne nedelje pred velikim teškoćama je 3.dekada. Loše zdravlje vas u svemu koči ili usporava, dok se stare obaveze preklapaju sa novima. Ako je ikako moguće, odložite (ili rasporedite) nove obaveze na narednih desetak dana, da bi ste lakše isplivali. Za dvadesetak dana biće mnogo bolje, uz pravljenje kompromisa. Sada su najkorisniji saveti dobijeni od Vaga i Jarčeva.

 (Dalje)

Autor markos99, 12 Jun 2008 01:11 | Horoskop | Dodaj komentar (5) | Permalink | Trekbekovi (0)

Mesecni horoskop za juni 2008.

Ovan
LJUBAV: Do 19. ovog meseca s lakoćom ćete komunicirati sa voljenom osobom, pa joj izrazite sve što želite, a ona će vas istovremeno razumeti. Nakon tog datuma vi ćete i dalje imati volje za ljubav i osvajanja, ali sklad u vezama biće malo manji. Ipak neće biti većih problema. Oni koji su još sami, neka se aktiviraju u prvoj polovini meseca.
POSAO: Naglasak će biti na komunikacijama, dogovorima, poslovnim kontaktima i vezama, kao i mogućoj legalizaciji dokumenata važnih za vašu profesiju. Vi ćete biti na visini zadataka koji vam se budu poveravali i bez problema odrađivati ono što treba. Do 20.-tog mogući i povremeni zastoji u sistemima komunikacija, poput kašnjenja poruka, odgovora, ili pada kompjutorskih sistema, ali sve to skupa, neće bitno uticati na kvalitet posla kojim se bavite. Može vas samo malo naživcirati.

ZDRAVLJE: Prilična količina konstruktivne energije održavaće vaše telo u zavidnoj kondiciji. Posljednje nedelje imunitet će malo opasti.

Za ostalih 11 znakova, kliknite na Dalje...

 (Dalje)

Autor markos99, 05 Jun 2008 00:07 | Horoskop | Dodaj komentar (4) | Permalink | Trekbekovi (0)

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS