This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

Postoji li prokletstvo Velikog brata?

Najpopularniju kuću na beogradskom Košutnjaku, u kojoj se snimaju „Veliki brat" i „Operacija Trijumf", fanovi ovih rijaliti-šoua već su počeli da proglašavaju ukletom.

Posle tragedije koja se desila članici OT žirija Marini Tucaković (iznenada joj je preminuo sin Miloš (24)), na internet forumima povela se rasprava o svim nesrećama koje su pratile potencijalne i direktne učesnike ovih gledanih emisija. Najveći broj forumaša složio se da je zidanje kuće na ovom mestu zapravo izazivanje sudbine jer je u neposrednoj blizini u beogradskoj park-šumi Košutnjak pre 240 godina ubijen Knez Mihailo Obrenović.
Jedan od atentata koji su umnogome odredili politički život Srbije desio se 29. maja 1868, kada je grupa zaverenika hicima iz pištolja ubila kneza Mihaila.
Pored kneza Mihaila, u atentatu je stradala i njegova sestra od strica Anka Konstantinović. Zaverenici su ubrzo uhvaćeni i streljani iste ponoći na Karaburmi. Stariji žitelji ovog kraja Beograda i danas izbegavaju mesto na kome se dogodio atentat, a gde se sada nalazi kuća u kojoj se snima gledani rijaliti-šou.


Poginuli Zorica, Zeka i Elmir
Na samom izmaku 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac - Šabac kola marke "sitroen" su, zbog neprilagođene brzine sletela sa ceste i survala se u reku Vukodraž kod naselja Ušće. Živote su tako izgubili bivši ukućani "Velikog Brata" - Stevan Zečević Zeka (23) iz Novog Sada, Zorica Lazić (24) iz Zemuna i Elmir Kuduzović (26) iz Tuzle.
Premda je "Veliki Brat" bio u samom finišu, zbog tragičnih okolnosti produkcijska kuća "Emoušn" i televizija B92 odlučile su da pre roka okončaju taj serijal.

Pokojni Dino Dvornik otkazao učešće u „VIP VB"
Pokojni hrvatski pevač Dino Dvornik (44), koji je trebalo da bude jedan od učesnika drugog serijala VIP „Velikog brata" (počeo u martu 2007), otkazao je svoje učešće desetak dana pre početka emitovanja. Kao jedan od razloga navodilo se da se Dvornik iz straha zbog tadašnjih demonstracija u Beogradu odlučio da se ne pojavi u kući na Košutnjaku. Beživotno telo Dvornika pronašla je njegova supruga Danijela u njihovom stanu 7. septembra 2008. godine.

Danijel i Maca se teško razboleli
Dvojica bivših ukućana prvog serijala VIP „Velikog brata" Danijel Alibabić i Dragan Marinković Maca imali su ozbiljnih zdravstvenih problema u poslednje vreme. Crnogorski pevač početkom jula 2008. godine primljen je u Klinički centar u Podgorici, gde mu je ustanovljeno oštećenje jetre.
Maca, voditelj „Operacije Trijumf", u toku svog rada u kući „Emoušna" doživeo je dve neprijatnosti. Sredinom septembra ove godine završio u sarajevskoj bolnici zbog akutne upale pankreasa, od koje se jedva oporavio pred početak OT, a krajem novembra zbog seksualnog uznemiravanja osuđen je u Sarajevu na kaznu od šest meseci zatvora (dve godine uslovno).

Umrle dede Danijela i Đorđa
U toku emitovanja „Operacije Trijumf" dvojica takmičara - Danijel Pavlović i Đorđe Gogov, doživela su porodične tragedije. Prvo je 7. novembra preminuo Danijelov deda, pa su organizatori Pavloviću dozvolili da prisustvuje sahrani. On je par dana kasnije nastupio na Gala koncertu, a samo nekoliko dana pošto je Đorđe Gogov napustio akademiju umro je i njegov deda.

Antal Skendžić ubio majku
Jedan od učesnika generalne probe prvog serijala „Veliki brat" Antal Skendžić (21) ubio je nožem 3. novembra 2007. godine svoju majku Rozaliju Greguš-Skendžić (40) u porodičnoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Zrenjanina. Antal, koji se javno deklarisao kao biseksualac, krajem juna 2008. u Okružnom sudu u Zrenjaninu osuđen je na 10 godina zatvora.

Smrt sina Marine Tucaković
Poslednja tragedija koja se dogodila jeste iznenadna smrt Miloša Radulovića (24), mlađeg sina poznatog tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića. Telo nesrećnog mladića pronašla je njegova devojka 1. decembra oko 18 časova u porodičnoj kući u centru Beograda. Marina Tucaković, koja je bila jedna od predstavnika stručnog OT žirija, otkazala je učešće u muzičkom šou. Miloš Radulović (24) biće sahranjen danas u 13 časova na beogradskom Novom groblju.

Izvor: Novosti, Press, Trista cuda

Autor markos99, 04 Decembar 2008 00:36 | Zanimljivosti | Dodaj komentar (5) | Permalink | Trekbekovi (0)

Komentari
| grlica | 04/12/2008 13:09 | Odgovori

slucajnosti...ili ipak ne...

| suky | 04/12/2008 16:53 | Odgovori

mozda je, recimo, ovako...

rugali su se i sprdali sa svim svetinjama koje jedan covek ima [brakom, ljubavi, grehom, Bogom, osecajima, mislima]...

za ocekivati je...

??? sta mislis?

| Amy | 17/03/2010 01:56 | Odgovori

I sada Filip Kapisoda....

| domaci porno | 19/03/2013 18:25 | Odgovori

i rasa radovanovic

| pornici besplatno | 19/03/2013 18:26 | Odgovori

samo polako

Dodaj komentar
Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS