This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

SEKS I GRAD: Vibrator za nju, a za njega...

 
Jedan od razvikanijih trenutaka u seriji "Seks i grad", koja je u medjuvremenu prerasla i u film, dogodio se u 9. epizodi prve sezone, kada je konzervativna Charlotte zahvaljujući Mirandi otkrila čari "rabbit" vibratora i bila toliko oduševljena da ga nije mogla prestati koristiti (ti električni "zečići", imaju dodatni funkcionalni deo koji oblikom pomalo podseća na zečje uši, otkuda i romanticni nadimak). Da bi obeležili desetu godisnjicu emitovanja te epizode (ala vreme juri!), a i iskoristili medijsku pompu oko novog filma, u firmi Love Honey (čije je marke bio i Charlottein "prijatelj" JackRabbitt) odlučili su svoj novi "rabbit" vibrator nazvati "Mr. Big", po nadimku velike Carrieine ljubavi koju u seriji glumi Chris Noth.
U LoveHoneyju potenciraju baš vezu sa "Seksom i gradom" i nude i popust na vibrator uz predočenu bioskopsku ulaznicu kao dokaz o pogledanom filmu. Većina kritika koje su se dosad po internet forumima pojavile koncentrise se na zastrašujući izgled dotične stvarčice, čije brojne komande pridonose da više liči na električni brijač nego... znate vec sta.
Detaljnije korisničke recenzije u vezi sa efektima korišcenja tek se očekuju.
 
I kada smo vec, naceli temu, evo jednom suludog detalja i za muski ponos, u doslovnom smislu.
Najnoviji proizvodi kompanije ANovelT iz Alabame su – čokoladni šeširi, izrađeni od najfinije tamne belgijske čokolade marke Callebaut. Ali, pre nego što počnete zgađeno zamišljati kako vam se poluotopljena čokolada lepi za kosu, da vas informisem: šeširići su namenjeni da se stave na onu drugu glavu. Da, da, za samo 7,95 dolara možete svoj ponos ukrasiti vikinškim šlemom ili fedorom u stilu Indiane Jonesa, a uskoro se očekuje i novi model, šlem za vašeg "jednookog Spartanca". Dakle, samo nakrivite šeširić na pravu stranu i pozovite svoju bolju polovinu na čokoladu...
 
TRISTA CUDA 

Autor markos99, 21 Maj 2008 19:20 | De Luxe | Dodaj komentar (2) | Permalink | Trekbekovi (0)

UDALA SE SEVERINA

Lepa u beloj čipki poput mlade s Sagalovog platna, u restoranu Okrugljak "udala se" Severina i svim nesigurnim curama u tridesetim pokazala da za pravu svadbu ne treba idealni mladoženja. Origilanim hepeningom Seve je, u stvari, predstavila svoj novi album...

"Tu su svi moji prijatelji, dobra ploča, muzika i reči pa neka se provesele svi oni koji su se pitali kada ću se udati", rekla je mlada Seve na predstavljanju svog novog albuma “Zdravo, Marijo”. Zasuta laticama ruža sviti novinara uputila je “pogled ispod obrva” i još jednom dokazala da je apsolutna kraljica estrade.
U ulozi svestenika, pa i kuma, a kako je sam rekao ne bi imao ništa ni protiv uloge mladoženje, Severinu je u beloj limuzini, uz zvuk kamionskih truba, u skladu s prvim albumskim hitom “Gas, gas”, do oltara dopratio autor albuma Goran Bregović.
"Goran mi je predložio da odmah počnemo raditi drugu ploču, no rekoh, čekaj da se malo odmorimo", nasmejala se mlada.
I kakva bi to svadba bila bez deveruša i gostiju, sve odreda važnih javnih licnosti koje je nemoguće nabrojiti, a da se neko ne izostavi. Uz red plesa, corbe, pa red zakuske, jagnjetine i veselja, buket je uhvatila Leona Paraminski, a događaj je najbolje ocenio legendarni Mišo Kovač koji je rekao: "Provocira svakoga, a ne ferma nikoga, to je potez Severine Vučković".
Prva bracna noc? Pa sta bismo tu mogli da vidimo sto kada je Seve u pitanju vec nismo videli?!
(Foto: Anto Magzan, Vecernji list)

Autor markos99, 21 Maj 2008 02:53 | Zanimljivosti | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS