This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

PROGRAM DANA: Potpuni nadzor nad elektronskom postom


Uzivajte u elektronskoj posti sa malim, besplatnim softverom...

Verovatno i sami koristite vise email naloga na Gmailu, Hotmailu, Yahoo-u. Proveravanje da li je elektronska posta pristigla pocinje da oduzima puno vremena. Evo programa koji ce vam olaksati zivot – POP Peeper.
Smesta se u System try i nadzire pristizanje poruka. Podrzava mnostvo razlicitih servera i protokola. Kada su nalozi konfigurisani, pristigle poruke sa svih naloga se mogu videti u prozoru za poruke. Softver je velik samo jedan megabajt i potpuno besplatan.

Preuzmite

Autor markos99, 25 Maj 2008 23:35 | DOWNLOAD | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

Dima Bilan pobednik Evrosonga u Beogradu

Predstavnik Rusije Dima Bilan sa pesmom "Veruj" (Believe) pobednik je 53. takmičenja za najlepšu pesmu Evrope, koje je u subotu održano u Beogradu.

Prošlogodišnja pobednica "Evrovizije" Marija Šerifović uručila je Bilanu trofej koji se od ove godine po prvi put dodeljuje pobedniku ovog muzičkog takmičenja.
Bilan se, po primanju priznanja, zahvalio svima koji su glasalii za njega i Beogradu, a Jevgenij Pljuščenko, svetski i olimpijski šampion u klizanju koji je sa njim nastupio, rekao je da sada ima još jednu titulu - evrovizijsku.
Sa Bilanom je nastupio i mađarski violinista Edvin Marton, koji je svirao na Stradivarijevoj violini.
Bilan je dobio 272 poena, koje je dodeljivala publika u 43 zemlje učesnice ovog evropskog muzičkog takmičenja, na drugom mestu se našla Ukrajina, a na trećem Grčka.
Predstavnica Srbije Jelena Tomašević sa pesmom "Oro" je zauzela šesto mesto.
Proglašenje pobednika "Evrovizije" ispraćeno je velelepnim vatrometima kod spomenika "Pobednik" na Kalemegdanu, sa Brankovog mosta i kod Arene.
 (Dalje)

Autor markos99, 25 Maj 2008 01:19 | De Luxe | Dodaj komentar (3) | Permalink | Trekbekovi (0)

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS