This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

FILM: Angelina Dzoli pokazala grudi u Kanu

 
Sa filmskih festivala poput onog u Kanu cesto stizu golisave slike raznih slave zeljnih starletica. Ovoga puta, medjutim, razgolitila se zvezda ekstra formata (ostale dimenzije videti na slici)
 
U svakom slucaju, ne znamo što je atraktivnu glumicu Angelinu Jolie nateralo na ovako nepromišljen potez. Možda je zaboravila da joj se u svakom grmu i iza svakog zida skriva barem po jedan paparazzo ili joj je, pak, dozlogrdilo da se u novinama se pojavljiuje samo zbog humanitarnih akcija. Kako god bilo, nije na nama da sudimo, već – izveštavamo. Fotografije baš i nisu najboljeg kvaliteta, ali - koga briga? Ipak je reč o Angelini Jolie!

Autor markos99, 18 Maj 2008 23:36 | Zanimljivosti | Dodaj komentar (3) | Permalink | Trekbekovi (0)

Sve najbolje Firefox ekstenzije na jednom mestu!

Ovo zaista nije mala stvar. Poklanjam vam pakovanje sa 58 najboljih dodataka za Internet preglednik Firefox, koji ce njegovu funkcionalnost povecati do najvisih granica i u potpunosti je prilagoditi vasim potrebama. Ukljucena je i Vista-Black theme - Rapidhare link.Kompletan fajl sa paketom ekstenzija velik je nesto ispod 7 megabajta.

 I kad vec poklanjamo...  

Za verne posetioce, ENTER pruza mogucnost "skidanja" aktuelnog broja magazina Penthouse (PDF, 30 megabajta). Kako se ovaj blog zalaze sa potpunu ravnopravnost polova, posle puno premisljanja za dame smo "rezervisali" zenski "vruci" magazin Playgirl (20,3 megabajta, takodje u PDF-u).

Za tehnicki osvescenje, vec stize junski broj sjajnog casopisa PC World (PDF, 144 stranice, 13 megabajta). Tu je i Electronic Gaming, igracki magazin, takodje junski broj koji ce se tek pojaviti na kioscima, a ovde ga mozete preuzeti u PDF-u (20,8 megabajta). 

I ubuduce, ocekuju vas elektronska izdanja popularnih casopisa, a mozda bude ispunjena i po neka vasa zelja.
Dakle, "skidajte" i citajte, ili barem gledajte!

Autor markos99, 18 Maj 2008 20:21 | DOWNLOAD | Dodaj komentar (1) | Permalink | Trekbekovi (0)

Bez struje zbog Toma i dzerija

Secate li se kada su mediji poput B92-ojke ostajali bez programa zbog vode koja se famozno uvlacila u kablove? Takva je tehnologija, pa makar i vrhunska...

Albanija, recimo, godinama ima problema s nestašicom struje, za šta se najčešće optužuje suša ili loše stanje zastarele elektro-mreže koja ne može opslužiti rastuće potrebe (zvuci poznato?). Ali, za poslednju nestašicu struje u Tirani, koja je trajala 72 sata, optužili su - mačku koja je lovila miša. Iz Kesha, albanske verzije EPS-a, kažu da se mačka zatrčala među kablove visokog napona i pritom se spržila. Radnici su zatečeni prizor fotografisali jer još nikada nisu videli takvo nešto. Dovoljno sam uvidjavan prema vama da to ne prenesem. Pa opet, prija kad shvatimo da se ovakve stvari ipak ne desavaju samo nama...

Autor markos99, 18 Maj 2008 12:34 | Zanimljivosti | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

ZENA IZAZVALA SAMOUBISTVO DEVOJCICE PUTEM INTERNETA...

KRATKE IT VESTI

Zena izazvala samoubistvo devojcice putem Interneta

Četrdesetdevetogodišnja Lori Drew iz Missourija se navodno, putem lažnog profila na Myspaceu, pretvarala da je dečak koji je sa trinaestogodišnjom Megan Meier održavao virtualnu vezu. Pošto je veza okončana devojčica se obesila. Navodno je izvršila samoubistvo pošto je primila nekoliko okrutnih poruka, uključujući poruku fiktivnog šesnaestogodišnjeg dečaka Josha Evansa, u kojoj je pisalo da bi svet verovatno bio bolji bez nje.


Pametni flaster u kontaktu sa doktorom

Ovaj flaster ima senzor koji meri šećer u krvi, temperaturu i alergijske reakcije. Sakupljene podatke šalje na mobilni telefon, tačnije na tzv. smartphone, koji ih dalje šalje lekaru. Pametni flaster izmislili su i proizveli u Gentagu, američkoj firmi specijalizovanoj u telemedicini, a ovog leta počeće se prodavati i u Evropi. Usluga će koštati 50 dolara godišnje, a za sada je mogu koristiti samo vlasnici iPhonea. Na njegovom malom ekranu pacijenti i lekari će moći videti rezultate analize krvi i drugih ispitivanja, rengenske slike.

Besplatni prevedeni softveri

Informatički portal It-InfoNews pokrenuo je zanimljivu inicijativu formiranja top liste besplatnih programa prevedenih i na hrvatski jezik. Ukoliko ne vlada najbolje engleskim jezikom ili mora instalirati softver na računar, korisnik koji ga ne razume, znaće da ceni praktičnost ove liste. www.ict.hr


Pokrenut MOJ TV portal

MOJ TV je novi portal posvecen televiziji i TV programima hrvatske i susednih zemalja, kao isatelitskim kanalima. Sajt je interaktivan jer korisnici mogu ocenjivati, komentairisati, međusobno komunicirati, ucestvovati na forumima itd. http://www.mojtv.hr

Autor markos99, 18 Maj 2008 03:19 | Zanimljivosti | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

ZANIMLJIVA (IT) GEOGRAFIJA

                                                                             

 TV toranj u Torontu

Autor markos99, 18 Maj 2008 03:15 | HUMOR | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS