This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

Klonirajte svog Dzekija!

Evo jedne od onih vesti od kojih se sav najezim. Ako imate dovoljno para, mozete da klonirate svog Dzekija! Ne smem ni da pomislim sta je tek sledece na redu. Voljena tasta?! Salim se, mada je stvar vrlo ozbiljna...

Američka kompanija BioArts predstavila je prve psiće klonirane u komercijalne svrhe, a vec za jun najavljuje online aukciju. Bogatim vlasnicima kućnih ljubimaca pružice priliku da dobiju klonove, stvorene iz smrznutog tkiva davno preminulog psa (klonirani psici su rezultat saradnje BioArtsa sa naucnikom iz Juzne Koreje Hwa Hwang Woo-sukom). Cena? Pa, izgleda da i nije (bar jos uvek) za nas:očekuje se da će početna cena premasiti 100.000 dolara. Tri šteneta su genetičke kopije psa Missy, mešanca.

Kao sto rekoh, deluje prilicno jezovito, imati takvog kloniranog ljubimca. Ali, kada nauka krene u nekom pravcu, tesko se zaustavlja. Naredni "poduhvati"?!?!  

Autor markos99, 27 Maj 2008 15:17 | NAUKA | Dodaj komentar (1) | Permalink | Trekbekovi (0)

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS