This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

Zastrasujuci snimak povucen sa YouTube-a

 

Zastrasujuce dokle sve moze ici zloupotreba savremenih, masovnih tehnologija, mada u ovom slucaju ona ide, zapravo, toliko daleko koliko moze u svojim morbidnostima ici i sam surovi zivot.

Video koji prikazuje prizor u kome prestraseni muškarci leže jedan pored drugog pored nekog puta dok im ubice jednom po jednom prerezaju grkljan, povučena je sa YouTubea. I to dva sata pošto je redakcija Sky Newsa pozvala administratora i obavestila ga šta se događa.

Neobicno je da njedan od osam hiljada ljudi koji su gledali masakr na YouTube nije video označio kao neprikladan. Drugi izgovor YouTubea je da je snimak bio naslovljen i opisan na ruskom.
Prilicno zabrinjavajuce, zar ne?

Autor markos99, 23 Maj 2008 22:12 | INTERNET | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

IZBOR NAJBOLJIH STRIPTIZETA AMATERKI: To je cudo, Internet...


Jos su stari Rimljani govorili da se "ono sto je lepo pokazuje golo". Dobro, de, znam ja da ne valja preterivati. Ali, kako to dokazati vlasnicima i posetiocima Internet sajtova? Na portalu Youstrip objavljena je lista sto najboljih amaterskih striptizeta na svetu. Među 50 najpopularnijih su i dve nase komsinice, devojke iz Hrvatske (vidi sliku).

Da imaju šta da pokazu uverili su se i brojni posjetitelji pomenutog portala. Zamamna Dora G. iz Splita ima 25 godina i nalazi se na 25. mestu. Po zanimanju je menadžerka, a za nju je glasalo 8142 posetitlica portala. Plavokosa Ivana S. (29) iz Zagreba po zanimanju je turistički vodič. Svoje 42. mesto zaslužila je sa 2019 glasova.
Ovaj portal namenjen je svim devojkama koje žele javno pokazati svoje umeće. Portal deli i vredne nagrade "hrabrim devojkama". Jedna od najvrednijih je potpisivanje ugovora s prestižnom modnom agencijom, a devojke su sigurno privučene i brojnim egzotičnim putovanjima. Naše komsinice možete pogledati OVDE.
Naravno da ne morate...
 
Sve najbolje na jednom mestu: 

Autor markos99, 23 Maj 2008 12:25 | INTERNET | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS