This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

NAJNAPREDNIJI TELEFON NATRZISTU: Samsung i780


Odlican telefon koji ce odgovoriti vecini vasih potreba...

A da je tako, pokusacu da vas uverim nizuci sledece argumente, pardon informacije o njegovim tehnickim karakteristikama.

Samsung i780 podržava rad u GSM, GPRS, EDGE, 3G (UMTS), WLAN (802.11g) i 3,5G (HSDPA) mrežama, a povezuje se s drugim uređajima putem poslednje verzije Bluetooth 2.0 i USB 2.0 veze. pogoni ga Windows Mobile 6.0, procesor ARM902T, korisnicima garantuje brzinu, ali i porodicni interfjes za korištenju svih integriranih aplikacija. Samsung i780 dolazi sa standardnim setom aplikacija MS Office Mobile, među kojima su File Explorer, Content Manager, SIM Manager, Java installer, Windows Media Player, Direct Push i Internet Explorer, a tu su još i Opera, Callia RSS reader i player, kao i Smart converter. GPS modul zadužen za geografsko pozicioniranje kombinuje mogućnosti Garminovog rešenja i popularnih Googleovih karata (Google Maps), pa će savršeno poslužiti i kao vodič u snalaženju po novim gradovima i državama.


Kućište uređaja je kompaktno, ultratanko za ovaj tip telefona (samo 12,9 mm debljine) i odiše poslovnom elegancijom. Puna QWERTY tastatura uslovila je nešto veću širinu telefona, što prati i veći TFT LCD touchscreen ekran rezolucije 320 x 320 piksela koji prikazuje 65 hiljada boja. Inovacija kojom se model hvali je optički joystick, koji se ponaša poput optičkih miševa i korisnicima osigurava brže i jednostavnije kretanje i izbor pojedinih funkcija. Tu su i dvie kamere – VGA za video pozivanje i kamera od 2 megapiksela za snimanje fotografija i videa ikoje Samsung i780 snima u CIF rezoluciji. Nisu izostali ni muzicki player i video reproduktor za pokretanje MP3 i MPEG4/H.263 datoteka. Interna memorija je 256 MB, od čega je korisniku na raspolaganju 128 MB.

Sve u svemu, odlicna stvarcica koja se lako "prihvati"...

Autor markos99, 24 Maj 2008 16:11 | Zanimljivosti | Dodaj komentar (0) | Permalink | Trekbekovi (0)

Dodaj komentar
Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs
Valid XHTML 1.0 Strict - Valid CSS